Waar moet je over nadenken voor je een tattoo laat zetten


Het zetten van een tattoo is niet zomaar iets. Een tattoo is permanent, en je zult er dus de rest van je leven mee rond moeten lopen. Geen probleem, mits je tevreden bent met je tattoo. Daarom zijn er paar hele belangrijke dingen waar je over na moet denken voordat je een tattoo laat zetten.

Heb je ergens rekening mee te houden?

Een van de meest belangrijke dingen wat ons betreft, is dat je tattoo jezelf niet in de weg gaat zitten. Denk dus van te voren goed na of je bijvoorbeeld geen problemen zal krijgen met je werkgever als je een bepaalde tattoo op een bepaalde plek laat zetten. Hierdoor kan je heel gemakkelijk spijt krijgen van je tattoo, en dat is het laatste wat je wil. Denk dus goed na over de plek van je tattoo, waar op je lichaam je de tattoo laat zetten, en wat je laat zetten.

Welke studio kies ik?

Om altijd tevreden te blijven met je tattoo, is het belangrijk dat de tattoo goed gezet wordt en volledig naar jouw wensen gezet wordt. Heb je een bepaalde stijl in je hoofd? Dan is het belangrijk dat je goed onderzoekt of de stijl die jij graag wil bij een bepaalde studio gezet kan worden. Bij Tattoo studio Almere hebben wij 9 artiesten werken, met ieder een eigen specialisatie. Grote kans dat jouw favoriete stijl dus ook bij ons gezet wordt. Check ons hele team om te kijken of een van onze artiesten bij jouw voorkeuren past. Bovendien is het belangrijk om een goede betrouwbare studio te kiezen, zoals Tattoo studio Almere, zodat je verzekerd bent van goed werk en geen problemen zal ervaren met de nazorg. 

Ben je zeker van je zaak?

Twijfel is iets wat we heel vaak zien bij ons in de studio. Wij tatoeĆ«ren onze klanten alleen als we merken dat ze geen twijfel meer hebben. Bij twijfel niet doen! Denk dan gewoon nog even iets langer na. Meestal merken we dat mensen met twijfel er gewoon nog niet helemaal over uit zijn wat ze dan precies willen plaatsen, of dat ze uberhaupt een tattoo willen. Natuurlijk staan wij er wel altijd voor open om met jou je wensen te bespreken, zodat we hopelijk de twijfel weg kunnen nemen en jou een super mooie tattoo kunnen geven waar je helemaal zeker van bent.