Hoe kies je een tattoo studio die bij jou past?


Het kiezen van de juiste tattoo studio waar jij je tattoo wil laten zetten kan best moeilijk zijn. Hoe weet je nu zeker waar je de beste tattoo kan laten zetten die ook nog eens compleet naar jouw wensen en eisen is. Er zijn een paar handige tips die je kan gebruiken bij het kiezen van de juiste tattoo studio, die wij in deze blog voor jou op een rijtje zullen zetten.

Check welke stijlen er getatoeëerd worden

Wat natuurlijk heel erg belangrijk is, is dat er een tattoo artist in de studio werkt die in de stijl tatoeëert die jij mooi vind. Alle tattoo studios vermelden op hun site wel welke artiesten en welke stijlen beschikbaar zijn in hun studio. Zo kun je al makkelijk een selectie maken van tattoo studio’s waar ze in jouw stijl tatoeëren. Vervolgens kun je verder kijken naar andere belangrijke eigenschappen van een tattoo studio, die het maken dat jij graag voor die studio kiest. 

Hoor je goede verhalen over de studio?

Het is bij een tattoo studio heel belangrijk dat je van anderen positieve verhalen hoort over de studio en de tattoo artiesten die er werken. Het is namelijk heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de studio en wanneer je de tattoo laat zetten. Een goede manier om erachter te komen of mensen positief zijn over de studio, mits je zelf niemand kent die daar zijn tattoo heeft laten zetten, is via reviews op de website. De meeste tattoo studio’s hebben wel een plek om reviews achter te laten op hun website, en anders kan dat altijd via Google. Zie je veel negatieve reviews? Laat die studio dan lekker links liggen en kies een studio waar mensen positiever over zijn. 

Loop eens binnen

Uiteindelijk weet je pas of je je op je gemak voelt ergens als je er zelf geweest bent. Soms is het mogelijk om bij een tattoo studio gewoon even binnen te lopen om wat sfeer te proeven. Bij Tattoo Studio Almere ben je altijd welkom om gewoon even binnen te lopen. Je kan even een praatje maken met een van de aanwezige artiesten, en je kan wat werk bekijken van de artiesten. Op deze manier krijg jij een beter idee van de studio en de sfeer die er hangt. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we proberen het laagdrempelig te houden voor gasten om even binnen te lopen.